Vaalisivujen tutkintaa, mutta sitten, hyppäsin aivan muihin sivuihin. Johan nauru maistui, kun katselin tuota vääntelevää naamaa sivupalkissa http://hanuti.vuodatus.net/ höh katselin ja sitten alkoi naurattaa. Sinne jouduin tältä nukkekoti sivultahttp://schifka.vuodatus.net/blog/1575041#comments

Nämä langat kudoin baskeriksi tuli ihan hyvä. Kuva tulee myöhemmin. Kiitokset catariinalle!

2012413.jpg

 

Suosittelen omenasose ohjetta

Omenoita on taas aloitettava keittämään, täältä otin ohjeen http://kimmonkamera.blogspot.com/2008/09/erinomaista-omenasosetta.html hyvää tuli. Pakastan jääpala rasioihin ja kumoan pussiin kätevää käyttää.

Vaalijuttuja  katselin netistä. Uskomatonta miten vaikeaa on löytää oma ehdokas. Kyllä nyt luvataan, vaan miten siellä istuessa onnistuukaan tuomaan mielipiteensä julki.

Ehdokkaan pitäisi olla monitaituri, ymmärtää asioita kaikkien kansalaisten silmin. Eipä sitä tiedä miltä tuntuu sairastaa, jos ei sitä ole nähnyt tai kokenut. Entä kun kaikki menee eikä edes riitä.  Entä kun yrityksen pitäisi kasvaa ja toimia alueella.  Pitäisi ymmärtää kuntataloutta erityisesti jne. huh huh. Yhden asian ehdokkaat eivät nekään innosta minua.

Tuuleen vaan ja uurnille