Haluasinpa

Luoda kuville arkiston mahtaneeko se olla mahdollista? Osaan näköjään liittää tekstiin kuvia hmmm helppoa olisi muiden selailla kuvagalleriaa. Silloin kun etsii jotain netistä ei aina lue tekstejä ennen kuin on löytänyt sen kiintoisan. Neuloin pikkuiset tossut Lanetin ohjeella mukaellen varren tein helmineuletta ja hapsulangan laiton vielä koristeeksi. Vauveli oli niin pikkuinen 2 kiloa, että äkisti tein villatakin mini kokoa Novita bambinosta näyttää kuvassa suurelta kokonais pituus oli 27 leveys 23 cm muistaakseni. Hyvän kokoinen oli äidin mukaan.

 54278.jpg54280.jpg

Innostuin kesänkin odotukseen

Tein tulokkaalle, jonka pitäisi syntyä toukokuussa. Mansikka pipon sekä puuvilla jakun Mandarin petitin ohjeella. Tulipa kaunis myssy ja jakku josta tein pidemmän kuin ohjeessa. Pesin 60 asteessa ja jakku kutistui pari senttiä.  Taidan kuvitella tulokkaan olevan tytön :)

54281.jpg

54282.jpg

54283.jpg Tähän tulee vielä punaiset pallo napit kunhan löydän sellaiset.

Reunan teko on hidasta ja silmukoita melkein kolmesataa, että tosi nopsasti sitä kutoo vauva neuleita? Tulos oli kyllä hurmaava raikas yksinkertainen. Ulla neuleen helmilakki sopii kokonaisuuteen sen kuvan laitan kunhan saan kuvattua.

Talvi kun oli parhaimmillan ja keski-Suomessa tarvitaan pikään lämmintä minulta toivottiin lapasia pikkuiselle poika vauvalle. Kil kil parit valmistin helmineuleena, toiset ovat puuvillaa valkoiset ja turkoosit novita Woolia. Ovat kuullemma sopivat silmukkaluku oli kahdeksan puikolle x 4 ja lapasosa helmineuleena jolloin vähän joustaa.

54284.jpg

Vauvat ovat keskellä Suomea

Minä asun täällä eteläisessä Suomessa nyyh eikä ole malli vauvoja joille voisin kokeilla neuleita.

Ihan haku ammuntaa näiden valmistus, ok kunhan tuo toinenkin syntyy niin mittanauha on kova sana. Helpottaa neuleiden tekemistä Lanetin ohjeiden neuleet tuntuvat olevan vastasyntyneille omituisen suuria.Haluan tehdä jonkin neuleen, joka on oikean kokoinen vastasyntyneelle ilman kasvuvaraa. Tossutkin ovat melkein aina sopivat noin yksi vuotiaalle. Kas kun lopulta näen livenä lapset otan kuvia kun neuleet ovat päällä.  Oi piti sitä pojalle tehdä pipo myöskin mansikat vain vaihtui raitaan.

54286.jpg