Voi miten ihanaa, blogini virkistyi kertaheitolla. Tai siis tämä naputtelija oli kuin olisi saanut kommenteista virtaa tyhjään akkuun. Kiitos kaikille piristys kommenteista!

Ensimmäinen villasukkavaihto  osallistumiseni oli mennä poskelleen. Onnistui kuitenkin, tosin olin myöhässä ja nolotti noin yksinkeraisella mallilla osallistuminen. Toinen toistaan kauniinpia ja monimutkaisimpia malleja muut osallistujat olivat tehneet.

Tältä ne teelmykseni näyttivät http://varis6.vuodatus.net/ saaja ei itkenyt, joten olen iloinen, jos ne ovat käyttökelvolliset.

Katariina oli kammarissaan kutonut minulle juuri sellaiset sukat kuin TARVITSIN  http://www.naumanni.vuodatus.net/blog/archive?&y=2008&m=03 Raikkaat ja lämpöiset. Kiitos hänelle vielä kerran sukista.

Kommenttien tuloksena voin  sanoa, että tulipa iloinen mieli jokaisesta viestistä. Tuleekohan jokainen näin iloiseksi, jos niin on niin jätänpä useammin kommentteja.

Kevään ilo oli tavata taas neuloystävä ja siitä retkestä onkin kuva satoa http://pikkutaimi.vuodatus.net/ puutarha sivuillani. Neuloblogi ystävä ja hauskaa tyttäreni nimi on lähes sama, Tuulian luo Tukholmaan ja tapasin vielä Tuulin http://tuulintupa.blogspot.com/neuleystävän.

1464840.jpg

Haastetta neulojalle pehmeisiin sukkiin, jotta ei varpaaseen tule rakkoa.

 

 

Osaatko parsia sukkia? Jos osaat parsitko?