Taannoin pyöri telkkarissa mainos, jossa poika ajoi auton kyljen autotallinoveen. Meni sisään ja keitti isälle kahvit!

Vanhanaikaiset tavat ovat nyt todennettu tieteen keinoin toimiviksi. Aina kun on keskusteltu jostain vaikeasta asiasta on keitetty kahvia. Kahvipöydän keskustelussa on aina ollut hyvä pyytää se tansseihin meno lupa, oma kokemukseni. Saunassa yhdessä usein pohditaan murheita, mennään vihtomaan murheet pois tai puhutaan murheista. Meistä moni tietää murheiden saunassa lientynyneen olemattomiin. Hankalista työkavereista on löytynyt hyviäkin puolia, kun heistä saunan lämmössä on nuristu. Ja mitenkä lienee sitä kesällä rakastutaankin varmaan helpommin, murheetkin ovat paljon helpommin hallittavissa. http://www.turunsanomat.fi/viimeuutiset/ts/?ts=0,3:2025:2906:0,4:26:0:0:0;4:27:0:0:0;4:28:0:0:0;4:29:0:0:0;4:31:0:0:0;4:30:0:1:0,0,1:0:0:0:0:0:

 

 

2009971.jpg

Naantalissa nappasin kuvan vintinikkunan koristeesta, harmi kun jouduin käsittelemään näin paljon, jotta laiva näkyy. Saaristolaismarkkinat ovat Aurajoen rannassa, mihin on teltta poikineen on pystytetty. Joskus silloin kun olin nuori flikka kävimme saaristolaismarkkinoilla ja paikkana oli nykyinen ravitolalaivojen paikka, kylmä kuin mikä.

Myyjät myivät paateistaan ja laivoistaan kalatuotteittaan ja tietysti muitakin tekemiään tuotteita.

Jonot paattien edessä ja usein hirvittävän kylmätuuli ja satteen tihku.

Nyt markkinat ovat suuret ja tuotteita on tehty pajolti aivan muualla, kuin saaristossa. Välttämätöntä on näiden muidenkin mukana olo, jotta koko tapahtuma säilyisi. Itse sipsutan alas rantaan telttojen taakse ja ostan kalaa paatista. Jos ilma on hieno istun joen rantaan ja syön heti tuon kuuman lohifileen. Punaisen apteekki museon edestä ostin punaisia mehuja mahdottoman hyviä, Iitistä olivat myyjät.

Nyt pääsin marja osioon, josta on mukava aasinsilta karhunvatukka- mallineuleeseen. Tein kokeilupalaa tuota neulemallia ja siitä tuli hirmuisen harva?????? Kuuluuko sen olla harva???

Neulojan Käsikirja

Mallineuleita yli 160

Lesley Standfield & Melody Griffiths