Onko jollakin lukijallani juuri syntynyt vauva? Antaisitko mitat hänestä?

Olen yrittänyt pohtia vauvan mittasuhteita, jos vauva on 50cm pitkä, niin pään osuus olisi mielesäni 13cm, jos vartalo  on 21cm jäisi jalkojen mitaksi 16 cm. Muistelin miten Pauliina nuorimmaiseni mahtui käsivarrelleni, siitä yritin hahmottaa mittoja. Niinpä niin, ei siitä paljon apua ollut. Käsivarsien pituus on tietysti aivan arvoitus.

Haalari joka on nyt valmis näyttää valtavalta. Kokeilu kappale, sillä niissä lahkeissa on kermakahvia. Valmiina ovat vain vetoketju puuttuu.

Mikäli joku ihana ystävällinen äiti haluaa auttaa ongelmassa. Haluaisin tietää

Mitat:                                                                        

                                                                                         Poikavauvan mitat n.3 kg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1. selkä niskasta haarojen väliin (vaipalla tietysti :) 34 cm

2. Reidestä nilkkaan mitta 16 cm

3. Olkapäästä ranteeseen pituus 16 cm

4. Vartalon ympärysmitta 42 cm

Oi odotan innolla saanko nämä mitat, jotta  voin tehdä ensihaalarin tammikuussa syntyvälle vauva Vaapukalle ihan vain ensimmäisen kuukauden käyttöön. Siis jotain, jota kaupasta ei saa vaikka kuinka haluaisi.

Minäkin sain eilen jotain, mitä ei kaupasta voi ostaa. Rinssi tapaili nimeäni puhelimessa, oi miten ilahduin. Ukin rinssi on osannut sanoa jo pitkään, heh ukki onkin niin helppo, ei ässiä älliä ämmiä.  Eivätkä lapset osaa sanoa nimeäni se on aivan liian kummallinen. Rinssi on innostunut kirjoista ja autot ja kaivurit ovat pop. Suosikkini on katsella kronks kronks kaivuria ja niin rinssinkin.

Joululahja myssyä aloitan tänään, menee ihan omaksi kokeiluksi, kunhan saan lahjan saajan pään ympäryksen mitan.

Kävin eilen joulusomiste ostoksilla Tiimarissa. Kaikkea kivaa kaunista ja halpaakin, siinä tuli katseltua nauhaa somistetta  kylliksi. Muisteltua mitä on kotona joululaatikossa, vanhoja mutta toimivia. En ostanut mitään alkoi vähän  sälän määrä tympiä, hankin vähän fiilistä, niinkuin monen muunakin vuotena. Säästän myös jätevuoria, kun en uusinut mitään koristeita.

Miksi on pakko ostaa jotain säläjoululahjoja, jo ennestään täydellisiin harkitusti sisustettuihin koteihin. Joskus vanhan maailman aikaan oli helppoa ja hauskaa ostaa lahjoja. Ne kun yleensä olivat tarpeeseen ja ilahduttivat aidosti vastaanottajaa. Lue rivinvälistä lahjojen osto ahdistukseni.

Iloista joulualus aikaa kaikille!