Tutustuin uuteen lankaan Aloe vera Jojoballa käsiteltyyn. Tässä lampun alla kudin poseeraa maalla. Koska sukanalku oli niin ujo siitä ei näy juuri mitään.

Jalkahoitolahjakortin lisukkeesi päätyivät sukat hyvään kotiin. Yllättäen saaja kertoi käyttävänsä yösukkia. Olin todella iloinen kuullessani tuon lauseen.

1935029.jpg

 

Surulliset uutiset täyttävät korvat ja silmät. Minun, yksittäisen ihmisen ajatus on että, tässä maksetaan hintaa tulosvastuullisuudesta, irrallisuudesta koulumaailmassa ja koko yhteiskunnassa.

Kouluun luokka muotoisuus takaisin, sekä opettajat, joilla on valtaa ja oikeuksia. Opettajat näkevät miten oppilas muuttuu. Koulupoliklinikat ja kouluterkkarit takaisin ja sellaisella määrällä, että sinne pääseekin.

Miten voidaan sanoa, ettei ole rahaa. Rahaa ei ollut sodan jälkeen ja silti lapset pääsivät terkkarille vaikka viikottain koulussa, jos oli ollut angiina piti käydä terkkarilla vielä näytillä, että on koulukuntoinen. Käytöshäiriöiden syitäkin selviteltiin, koulupsygolokin oli, jossa yksi luokan poika kävi.

Rahaa palaa kouluterveyden huollon sijasta kaikkeen uskomattomaan. Täällä kaupunkin palkkasi, jonkun kartoittamaan "????taiteen" kohteita. Kauniita portteja ym arkiestetiikan näkymiä. Voi voi opintomatkoja, toimikuntia joiden työn tulosta ei koskaan käytetä.

Ongelman on raha, tuloksen näkyminen rahalla mitaten. Miten näkyy hyvinvointi, ei mitenkään, mutta pahoinvointi näkyy ja maksaa paljon. Paljonko maksaa tämän pojan kuntoutus yhteiskunnalle, vain yksi lyönti  http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2008-04-30,104:2:537334,1:0:0:0:0:0: Olisiko tällä sairaala ja kuntoutus maksuilla ja tulevilla eläkeillä maksettu terkkareita melkoisesti. Puhumattakaan koko perheen surusta.

Yhteisöllisyyttä korostetaan NYT. Aiemmin korostettiin, että olet onnesi seppä.  Koulujen luokkat poistettiin ja luokkayhteisöllisyys katosi. Siinä missä porukalla mietittiin miksi joku muuttui  oudoksi ja kertoi opettajalle. Ei nyky maailmassa huomata, tai edes uskalleta puhua, saati, että joku opettaja uskaltaisi ohjata hoitoon.

Olen vain niin vihainen, puhetta tulee, mutta ei tekoja. Ihmiset voivat huonosti ja jotkut todella huonosti. Herran tähden mikä määrä nuoria ihmisiä on kuollut.

Anteeksi lukijat tämä ei liity neulontaa ja kannanotto ei mediaseksikästä.