Kuvien siirto kirjoituksineen tuntuu vähän turhalta työtä. Johtuen vuodatuksen ongelmista, minulla ei ainakaan ole mitään kuva arkistoa tullut tai olen osaamaton. Muutama viimeinen kuva on ilmeisesti tallessa, tänään kadotin kirjoitetun luonnoksenkin. Näitä sukkia on tässä neulottu pari iltaa.

 

Maijaa ja malli mitä tuli mieleen.IMG_1821-normal.jpg

Tässä vanhempaa tulosta

IMG_1755-normal.jpg

Juuri-arkistoa en minä ainakaan ole löytänyt. Kuvien lataus vei puolituntiavanha vuodatus oli minulla paljon nopeampi ja näppärämpi.Vanhoja on turha haikailla vaan nyt on tuumittava pitääkö tämänkin blogin muuttaa. Luotettavuus on vähän kortilla uudetkin kuvat ovat kadonneet. Viime kesän kadonneiden etsintä ja lataus vei julmetusti aikaa nyt niitäkään ei ole arkistossa. Kommenteissa oli kontakti muistioni.

Lisää tulee jos jaksan taistella tämänkin ongelman kanssa. Pirenan on neulonut jotain mitä minäkin tahtoisin neuloa kukonaskelsukat http://pirena56.blogspot.fi/2012/10/kukonaskelin-syksyyn.html

Noilla sukilla kukkoilisi kyllä kevääseenkin.  Yritän tässä valita lähdenkö heti vai kohta terveysasemalle, kun vatsankivut ovat jatkuneet jo viikon. Suolisolmu se kuitenkaan ei ole. Jotain nyt kuitenkin vialla enemmänkin.