Helmikuu on helmeilevän kirkas ja tuuli kirkastaa silmää. Valmiiden neuleiden pino on kasvanut tammikuun aikana mukavasti. Hahtuva lapasia valmistui kahdet, sekä muita lapasia valmistui kolmet. Helmikuukin alkoi neljällä parilla lapsia. Kokeilin neuloa itselleni baktuksen omituisella lanka valinnalla, turkoosia puuvillaa ja vaaleaa raakasilkkiä.

DSCN0383.jpg

Lasten lapaset n 5-vuotiaalle

3,5 mm

Maija ja Nalle langat

Kevättä pukkaa

Omat sormeni palelevat, nyt on pakko ottaa omat sormet aivan tärkeimmiksi. Omat ihanat lapaseni blogissani 23.02.2013 ovat kadonneet, olivat yllättävän lämpimät, vaikka olivat ohutta Vikingiä. Lavansaarenkintaat tai vanttuut niin kuin minä sanoisin. Kutimillani on tästä eteenpäin.

Riiste (viillos?) knit pron 5 mm myös paksuissa neliskanttisissa riiste. Puikot eivät ole kokeneet mitään haaveria, niillä on neulottu kahdesti. Onko muilla noista vastaavia kokemuksia? Liian kalliit kertakäyttöpuikoiksi. Kokeilin tässä taannoin tavallisia puikkoja, ei onnistu neulontat niillä. Onneksi löysin neliskanttiset. Sukuvika on myös tuo kämmenkalvon kuroumatauti, kouristaa nyt tuota tervettä kättä lujastä, yhtä lujasti venytän kämmenen pohjaa auki.

Kuva0536.jpg

Päätetään postaus kuitenkin tähän naapurin kissan kuvaan (myös meidänkin lemmikki) maalla tähystyspaikallaan meidän omenapuussa. Taas tuota kevättä odottelen.