Rattijuopumus ja kortin menetys, riippuu siitä onko ammattina autokuljettaminen.

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2007-12-12,104:2:504315,1:0:0:0:0:0:

Yhtä outo oli tuomio pedofiliasta, kun tekijämiestä ei tuomittu, sillä hän oli saanut juuri työpaikan.  Minusta tuomiot ovat olemattomia.

Tänään olen vain odottanut ja odottanut kahta lääkärin soittoa. Eipä ole mitään kuulunut ja alkaa ärsyttää. Olisin tämän ihana kauniin päivän viettänyt maalla jos olisin tiennyt ettei kumpikaan soita.

Moni ihminen on ollut mielessäni vauva asioiden kanssa tänään, surullisissa ja iloisissa merkeissä. Vaapukka ei siis ole syntynyt, mutta hänellä on kaikki hyvin ja äidillä. Haalarista puuttuu edelleen vetoketju, olen laiskuri.

Maalla käväisin huokaamassa kaikkea tekemätöntä. Puutarhassa oli valtaisia multakekoja puutarhassa. Vesimyyrä kaiketi nam nam musssssuuuttaa varmaan uusia Låbon juuria, valkoherukan juuria ja tulppaanin sipuleita.

Kukkapenkki johon istutin valkoisia runoilija narsisseja keskelle ja keisaripikarililjan sipulin myyrä karkoittimeksi on myllätty. Villinarsissin sipulit on pinnalla ja myyrän käytäviä niin, että aurinkokenno valaisinkin on kaatunut.

Uskomattoman vaikea on kirjoittaa ohjetta paperille. Haalaria tehdessä puolet kirjoitin muistiin, äsh todetakseni ettei kukaan tällä ohjeella pystyisi haalaria neulomaan.

Lapasia piti esitellä, vaan galleria ei suostu antamaan kuin rasteja.