Hämärtyvien Iltojen iloksi pitänee alkaa päivittää sivujani. Jospa vaikka joku vierailee sivuillani ja ilahduttaa minua  kommenteillaankin.

Lapaset ja sukat täällä yleensä vain ovat puikoilla, harvemmin on mitään muuta isompaa tekeillä. Valmiina ovat taas yhdet lapaset, koululaiselle joka on toisella luokalla, Laurin villalankaa ja Novitan nallea

DSCN0339.jpg

Tämä Lobo tuotti satoa paljon, omenat olivat jättimäisiä, vaikka kuvissa eivät juuri miltään näytäkään. Kännykkäni ei näkynyt ompun takaa. Taustalla näkyvissä korkeissa koivuissa pesi pyrstötiainen, onneksi ehdin nähdä pesän sillä lehtien tultua täyteen kokoon olikin vaikeaa löytää enää oikeaa oksan haaraa. Pesä oli hieno kuin olisi tehty pienistä suomuista. Linnut lentelivät haavan rungon ympärillä, kun ne huomasin. Olisiko haavan kuorta tuo hieno pesän materiaali. Olin ikionnellinen kun näin tuon lintuparin ja pesänkin.

Lobo

Lisää tarinoita tulossa.Olen onnistunut kadottamaan uudesta kamerastani kuvia, kadonneet ovat tämän vuodatuksen artikkelin kirjoitusaukeaman muokkauspainikkeiden tekstitkin. Hidasta kirjoittaa ja liitellä kuvia, kun pitää muistella mitä olikaan tuossa painikkeessa. Kuvaongelmakin tässä näyttää samalla ratkenneen, kummastelin kuvieni suurta kokoa, pienentelin, mitään pienennystä ei sitten tapahtunut. Nyt aivan vahingossa klikkasin kuvaan ja kas kas siinähän sitä voi muokata, uusi toiminto. Onkohan jossain jotain ohjelinkkiä, jossa voi oppia mitä kaikkea nykyisin voi tehdä sivuillaan.