Hyvää uutta vuotta toivotukset kommettilaatikossa ilahduttivat minua erityisen paljon, kiitos kiitos. Odotan todella innolla tämän vuoden tapahtumia.

Tänään tässä kodissa on erityinen kivipäivä. Koko päivä  kului ensiavussa ja nyt odottelemme liikkeelle lähteneen munuaiskiven syntymää. Minä osallistun päivän teemaan, ei niin kivulliaalla tavalla. Blogaan nyt uusimpia kuvia, joissa oli sattumalta
koristeena kiviä. Ehkäpä tästä myös paljastuu kivirakkauteni. Pikkuisena tyttönä keräilin kiviä taskut täyteen, niin täyteen, että kannattelin taskuja pohjasta käsillä. Kas kummaa ihmettelin, kun valtaisat kivivarastoni usein salaperäisesti olivat kadonneet.


IMG_1737-normal.jpg


Lintuseni  esittelee nämä tammikuun tuotokset. Lapasia on tullut neulottua kymmenen paria, lasten sukat ja Baktus. Lankaa kulunut 746gr (600gr ohutta sisua yms loput hahtuvaa ja smartia)


Tämän mallineuloksen bongasin kirjasta. Tuota neuloskuviota  oli käytetty lapasissa, jotka ovat  tässä blogissa http://kardemummantalo.blogspot.fi/search/label/lapaset tosin en niitä kyllä siltä nyt löytänyt, vaikka luulin siellä ne nähneeni. Varsin upeita ja vaikuttavia neuleita tuossa blogissa kuitenkin esitellään, kauniiden sukkien ohjekin joka on voittanut sukkakilpailun.


IMG_1734-normal.jpgTässä nämä lapaset kuitenkin nyt ovat näytillä.

Jos tiedät missä on vuodatuksen kojelaudan nappi, kirjaudu ulos vinkka minullekin.

Minun kojelaudallani ei kuvagalleriassa ole yhtään mitään, entäs muilla?