Armottoman harmaata, ikävää ja pimeää kokonaisen viikon. Taas kerran totesin, ettei bio luvilin nestepesuaine pese lakanapyykkiä yhtä puhtaaksi kuin samainenjauhe. Vain jauheella voi myös pelastaa palaneen kattilan ja kirkastaa teräksen. Jospa se jollekin on uutta, niin vettä kattilaan ja pesujauhetta keitetään kattilassa ( ja tummuneet kahvilusikat mukaan jos niitä on)  pestään puhtaaksi.  Minä pesen usein vaikeita tahroja ja lakanat ovat siinä hyvä kokeilu kohde, koska ovat samaa materiaalia ja ohjelma on sama. Voin siis sanoa 100% varmuudella, että neste ei pese puhtaaksi.  Mainoshan kehottaa käyttämää pinkkiä tahranpoistojauhetta lisäksi. Miksi, kun voi pestä puhtaaksi ihan yhdellä pesujauheella, eikä maksa tuplahintaa.

Tuplasta puheen ollen, pakastus pussit ohenevat ohenemistaan ja minä se pakastan sellaisia  litteitä hirvenliha lätkiä pusseihin. Marjat menevät myös isoihin pusseihin, mitkä nykyisin ovat niin ohuita rikkoutuvat, kun jokin vakuumipussin kulma siihen osuu. Ei tunnu olevan mitään järkeä tuossa ohenemisessa, nyt pitää jo laittaa kaksi pussia päällekkäin. Minä ostan yleensä ruotsista kunnollisia paksuja pakastuspusseja missä niitä vielä on saatava. WC paperikin hajoaa 4 sekunnissa ja siis käsiin, kun lasten pyllyjä siivoilee. Aiemmin voi paperin normaalisti kastaa ja pyyhkäistä sillä tarvittava kohta. Sellaiseenkin tarvitaan kohta erikoispaperia.

 

Meidän kuluttajien varmaan pitäisi vaatia kunnollista laatua.

 

Kovin kauas neuleista on päivitys karannut. Yhdeksät sukat ja kuudet lapaset on tehty kuukauden aikana. Monet kieltävät sivuillaan olevan neuleen kopioinnin ja ideankin käytön. Minä olen ratkaissut asia yksinkertaisesti siten, NIITÄ EN ESITTELE MITÄ IDEOITA TAI MALLIA EN HALUA MUILLE JAKAA. Helppoa, kieltämättä silti joskus olisi mukava väläyttää. Katsokaa tätä, olen vääntänyt ja ratkaissut tämänkin ongelman.  Olen kuitenkin ratkaissut omalta osaltani tämän näin, toivottavasti lukioiden iloksi.

 

Mutta asiaan, ensimmäinen pienistä ”ihmelapsista” on tullut siihen ikään jolloin hampaat putoavat.

Varjelkoon, vasta ensimmäiset hampaat tulivat ja nyt putoavat. Aika kuluu mahdottoman nopsaan.

Tuo tyttö sai nämä sukat.

  Lankana Maija ja Novitan Nalle

Kengän koko 31-31 lapsen ikä 5,5v

Koristeina Linnusilmä pistoilla tehdyt kukat

 (idea oman tätini sukista - 70 luvulta)

 

 

 


Olisiko pienten neitien lapasten teko-ohje tarpeen, sellainen selväkielinen? Vai onko noita tarjolla pilvin pimein?

">Meidän pienten äidit sanovat, että Nalle Aloevera on tappavan liukas sukka sekä äidillä että lapsilla?

Onko siitä kokemusta?