Valmistuu pikku hiljaa, hihat haarakiila nappilista puuttuvat. Lankana käytin Novita florikaa minun käsialalleni ei ollut oikein sopivaa, näyttää epätasaiselta. Kurja juttu neuleeni oli vetokärryn päällä ja junassa join kahvia ja kuppia pidin kärryssä. Junasta taksiin ja penteles kuppi oli unohtuntut kärryyn ja kaatunut taksissa oli tilkka kermakahvia lirunut neuleeseen. Fairy ei sitä poistanut yääää...

Teen kuitenkin valmiiksi ja mietin sitten että mitä tököttiä yritän.

Jos jos tekele on hyvä niin sitten teen siitä ohjeen. Hauska haaste itselleni.

Haalari on sileää yläosaan käytin mallineuletta Lanetin ohjeesta.

Neulos oli yksinkertaista minä vain kudon äärest hitaasti tuollaisia kuviojuttuja.

Mitenkä on Catarinan työ edistynyt. Kurkistinpa hänenhttp://angorina.vuodatus.net, profiili sai minut nostamaan hattua. Itse joskus mietin olisiko minusta, jotain hyötyä äidittömille lapsille, kun oma lapset lähtivät maailmalle. Varamummi pelastakaa lapset ja jne mietiskelin aivan vakavissani. Yhdistysmaailma kuitenkin vei mukanaan ja onneksi, sillä nänä sairaudet olisivat olleet siinä systeemissä pahajuttu.

Kameraa ei ole ette siis nyt näe missä mennään.

Jos olisi yksi päivä, kun ei mistään kolota, laitan tänne sivulleni suuren ruusun ja halaan kaikkia. Nyt on kieli kaula ja poski kipeänä jo ush pari viikkoa, eikä sitä ole keksitty mistä johtuu. Taas tuo kainalo ja rinnan seutukin kolottaa kuin viimeistä päivää. Muhiikohan jossain joku metastaasi, toivottavasti ei, en jaksaisi kaikkea sitä uudelleen. Nyt kokkaan itselleni jotain, vaikka ei yhtään tee mieli ruokaa jospa laitan kauniin kattauksen, kun syön yksin. Outo valoilmiö kumottaa taivaalla kaikkien näiden sadepäivien jälkeen ihanaa tässä kirjoitellessa tuli sininen taivas taas näkyviin.

Hei hyviä myssyn malleja kaipaan Teddy langalle vinkatkaa millä suomenkielisillä sivuilla on hyviä ohjeita. Joulutontun pajani toimii.

Hauskaa isienpäivä viikonloppua kaikille.