Maanantaista alkaen alan saada sädetystä. Toivon että bloginikin alkaa sädehtiä maagista valoa. Kaikki uusi vähän jännittää, hoidan jännitystä neulomalla luottavaista mieltä hoitooni, tai siis konkreettisesti vauvan tossuja ja rinsessalle kesämyssyä.

Blogikirjoitus sessiotani terrorisoidaan. Blogi koira Otto töykkii kyynärpäätäni huomaathan minut. Harmi, etten voi laittaa kuvaa kultsista, kamera taas kiertää Kuopiossa. Otto on komea ja kultainen, kultainen noutaja on hoidossani huomiseen. Örisee nyt peitollaan vähän teatraalisesti, lelutiikerinkin toi viereeni äsken. Ihanaa, kun on edes koira, jolle voi jutella.

Lankavarastoni on kasvanut kasvamistaan. Miten voi olla mahdollista, että muka tarvitsen aina jotain lisää. Nyt pitää taas ostaa Mandarin Petitiä lisää siihen kesämyssyyn. Onkohan muillakin samanlaista lankojen lisääntymis ongelmaa? Pitäisi pystyä vaihtamaan valmiisiin ohjeisiin varastolankoja, mutta langoissa usein erivahvuus, kuin ohjeessa. Silloin kavennuksia ja lisäyksiä olisi muutettava suhtessa, liian hankalaa.

Hiusto kasvaa, en siis saanut ihanaa kiharapilveä. Näyttää kuin hiirennahka olisi liimattu päälaelle. Lämmikettä kuitenkin, julmetun hauskaa kun on hiukset. Nyt niitä on jo niin paljon, ettei minua tuijoteta kaupassa. Sen tietysti voi helposti välttää pukemalla peruukin, hikipuuskat tekevät käytöstä tuskaa.

 Hikikohtaukset ovat helpottaneet jonkin verran. Yöksi otan Bellercal tabletin ja se todella auttaa yöhikoiluun minulla. En voi koskaan saada estrogeeniä, tämä on ainoa vaihtoehtolääke vaihdevuosiin. Minulla on onnea, osa ei saa siitä mitään apua. Yliopiston apteekki pyörittää itse näitä pillereitä, kun lääketehdas lopetti valmistuksen.

Tässä valitsin peruukkia. Viikon kuluttuttua tästä alkoivat hoidot. Valitsin pitkän, tämän näköiset hiukset olivat minulla nuorena, hassua tuntuivat heti omimmilta. Vaikka viime vuodet on kampaukseni ollut lyhyt.

360971.jpg

Elokuu  ja silloin oli vielä kesä aaahh. Juuri toipunut leikkauksesta mutta kaikki hyvin. Reippain mielin lähdössä hoitoihin.