Kaksi lasten kesähattua tehty. Yllätys murhe, sunnuntaina heittelin kaadetun puun kalikoita peräkärryyn ja illalla tuntui kaula aralta. Solisluun yläpuolella oli tummanpunaista ja kolme raitaa olkapäällä. Eilen kaula solisluun yläpuoli paisui ja tänään siinä on patti. Kipeä tietysti ja rinnan alueen laatta on aika punainen.

Ajattelen, että kaulaan tuli hankauma paidasta, joka oli puuvillaa, saumat olivat kahden kertaisia. Toivottavasti ei mitää pahempaa menen lääkärille tänään. Eipä oikein huvita kutoa, kun käden liikkeet satuttavat, siis liikuttavat kangasta, nyt taas silkkiä iholla. 

Mitä pitäisi tehdä kun sivuilleni tulee viagrapostia kommentteihin. Ilmoitan roskapostiksi ja poistan. MUTTA JOKAPÄIVÄ ILMESTYY UUSI

Pitäisikö ottaa kommentti mahdollisuus kokonaan pois, auttaisiko tuo mitään. Sähköpostinikin joka on sivulla näkyvissä täyttyy roskapostista. Ihan virallinen posti on sentään ok.

Viime kesältä kuva Prinsessasta myssy Ullasta Helmimyssy, tämä versio tehty puuvilla langasta. Kuvasta näkyy reuna röyhelöstä tuli vähän vetelä. Mutta suloinen on vauva muiskis!

447472.jpg

Yksin kotona osa yksi  jatkuu seuraavissa osissa.