Koko joulukuu meni aivan pipariksi, mutta ei siis joulupipariksi. Jouluruokien syöntikin jäi toteutettavaksi ensi joulun unelmana. Aattonakin tutustuin ensiavun joulutapoihin, eivät olleet kummoiset, en suosittele. Onneksi eivät alkaneet heilua veitsien kera sisuskaluissani  huh huh pelotti.

Uusi ihana ja ihmeellinen vuosi on alkanut ja kiinalaisten mukaan vielä lohikäärmeen vuosi.

Toivo on ihmeellinen kannustin. Bling bling toivon onnekasta uutta vuotta 2012 blogi vierailijoilleni.

 

Neulevuoden alussa hahtuva kerä muuttui tämän näköiseksi puikoillani. Sydän on huopalevyä harsittuna lapasen päälle, kirjain on heijastin nauhasta leikattu.  Huovutuksen jälkeen tulos oli näin ankea.  Pirtin kehräämön lila hahtuva ei päästänyt väriä paljoakaan se yllätti minut iloisesti.

Hahtuvaa äidille ja tyttärelle

Kokeilen levyn ompelua pesun jälkeen seuraaviin huovutettuihin, jospa se huopaantuisi käytössä kiinni lapaseen ja säilyisi kauniinpana – mitä arvelette ajatuksesta.

 

Maija langasta on neulottu nämä isoimman keijun lapaset. Isoilta näyttivät tehdessä, vaan ovat sopivat, livenä en ole niitä nähnyt käsissä.

 

Olen elämäni ensimmäistä kertaa kyennyt nukkumaan villasukat jaloissani. Herättyäni yöllä tämän tästä omiin jäisiin jalkoihin, unenpöpperöisenä puin ensimmäisenä käteen sattuneet villasukat, ja super paksut monosukat. Aamulla minua nauratti, mökeilläkään en koskaan ole voinut pitää öisin edes ohuita sukkia, nyt tuntuivat taivaalliselta hiihtosukat.  Taas on taittunut uusi lehti elämässäni