Autossa tulee vietettyä koko päivän ja neuloessa aika kuluu joutuisammin. Uusi haalari alulle sitä on helppo kutoa. Pitkät puikot eivät ole sopivat ottavat kiinni oveen siis sukkapuikot tai pyöröt.

Kirjastosta lainailin pinon neulekirjoja, eipä kovin innostavia olleet. Neuleiden kuviomalleja tässä tutkailen. Varsinaisia neuleiden ohjeita niissä kirjoissa ei ole, sillä ovat kovin vanhoja. Uuden uutukainen kirjasto oli kaunis, keltaiset löhö tuolit olivat hienot, mutta kovin epämukavat. Ikäihmiset eivät voi istua niihin. Valo minulle elämän eliksiiri, sitä löytyi runsaasti julkisivun seinän ollessa kokonaan ikkunaa upea kirjasto.

Lähden siis "lomalle" tullakseni takaisin paksusuolen tähystykseen ja munuaisiani tahtovat tutkia, uhkaavasti puhui biopsiasta, hiisin punasolut. Nyt kuitenkin sänttään itseni autoon ja pussit kassit mukana. Tietari pitää ottaa tällä kertaa mukaan.

Haaveissa  jo kesä, järven pinnassa kuvajaiset, linnun huuto kesäyössä. Ei vielä tällä reissulla pääse vesille, vaan voihan sitä valmistella kaikkea kesää varten.