Sukkia

OLen juuttunut sukkiin, pieniä sukkia tupsahtaa joka ilta valmiiksi yksi ainakin. Huivit ovat saaneet nyt sijan ajatuksissani. Tosin ongelmaksi muodostui erään ohjeen kysyminen, en saanut luotua bloger tunnusta ja jätettyä kommenttia.

Harmi, kun kamera matkustaa parhaillaan. Uudet sukat odottavat innokkaasti korissa kuvausta ja debyyttiään tällä neulesivullani.

Onkohan sallittua laittaa sivulle neulelehden ohje. Minulla on mittava arkisto vanhoja käsityölehtiä menneiltä vuosikymmeniltä. Ehkäpä joku olisi kiinnostunut noista ohjeista, sillä kaikilla ei ole varaa ostaa ohjelehtiä. Hyötykäyttöä useammalle, olisi minun tavoitteeni. KOMMENTTEJA kiitos. Tietysti niitä ohjeita voi lähettää varmaan sähköpostin kautta.

Jospa taas pistän kuvan vaikka kukista. Puutarha on ollut henkireikä koko tämän kesän ja syksyn. Viidakkoa oli puutarha, kun aloitin ja villivattu oli vallannut etupihan ja puutarhan. Nyt on jo hiukan hallinnassa kolmen vuoden kuoputtamisen jälkeen. Helpointa olisi ollut ottaa pintamaa pois ja uutta puhdasta multaa tilalle. Lompakossa on vain pölyä, siksi siis kitken kitken ja melkein itken. Jotain kasvaa ja kukkii kuitenkin.

268801.jpg

Keväässä ollaan usvaan kietoutuneina

 

Kohta alkaa olla aika taas kerätä kylmäkellariin uusia istukasoksia. Pian taas napsin ystävien omenapuista varttamiseen uusia oksia. Tätini on istuttanut aikoinaan pihalle siemenestä kasvatettuja omenpuita ja vielä ulkomaisista omenoista talteenotettuja siemeniä. Hassua!  Puut ovat vanhoja ja suuria, en siis henno kaataa niitä. Yritän siis saada niihin ympättyä ihan kunnon lajikkeita.  Jeeee olen onnistunutkin jo kahtena vuotena saamaan ympit kasvamaan. Oksia taitaa olla kymmenen. Pitkään menee ennenkuin tuottavat satoa, Latvukset ovat suuria eikä niihin pysty enää lajiketta muuttamaan. Ehkä alaoksisto on muutettavissa osittain. Tässä kuva ympistä.

268808.jpg

tämä lähti tänä vuonna kasvamaan reippaasti.

Nyt lähti aivan vikasuuntaan tämä käsityöblogi sorry. Kommentoi nyt kuitenkin noita ohje asioita, jos sinulla on parempaa tietoa em asiasta.

Nyt orientoidun pöytäkirjan kirjoitukseen. Yritän unohtaa, että kolme päivää ja taas olen sytostaatin pahaoloissa. Haavaan tuli jokin tulehdus ja levisi arpikudosta pitkin. Sulamaton tikki epäilivät? Juhannuksena jo leikattu ja kaikki oli aiemmin kunnossa, miten vielä nyt tuollaisia ongelmia voi tullakaan. Antibiootti tuntuu auttavan, joten kai se siitä paranee.