Voi miten iloinen yllätys oli käynti Jämsän Huopatehtaan myymälässä. Soitin Kuopiosta lähtiessä aukiolo aikaa, vastaukseksi sain, että soita jos et ehdi neljään menessä. Keli oli mitä ikävin ja ajo mateluvauhtia 55 km tunnissa aika ajoin. Soitin, että emme millään ehdi sinne edes puoli viiteen, mies sitten sanoi  soita kun olemme lähellä, hän tulee kotoaan.

Niinpä pikkuruinen puoti kivijalassa oli auki VAIN MINULLE. Huovutuslankaa oli jokalähtöön, kuvassa näkyvät kerät maksoivat 3 euroa ja neulat euron kappale. Shaalilankoja oli jos jotakin sävyä, lanka on huovuttuvaa, sukkalankaa. Varsinaisia puserolankoja ei niinkään. Taisipa olla huovuttajan paratiisi poisto hahtuvalankoja oli 16,80 kg muutoin hinta muistaakseni 22 euroa kilo. Hahtuvaa sekä hahtuva levyjä oli myös tarjolla. Voin varauksetta suositella PALVELU OLI LOISTAVAA.

345737.jpg

345740.jpg JÄMSÄN HUOPATEHDAS

                                                              Pääskyläntie 23 JÄMSÄ

Tatuoinnit saatu aamupalaksi, taas menee viikko ja taas suunnitellaan. Sädetys alkaa sitten loppukuusta. Nyt iloitsen reippaista päivistä. Harmi etten tullut junalla Turkuun, olisin lähtenyt takaisin Kuopioon rinsessa Elohopeaa ja rinssi Viljamia hellimään. Olimme rinssin hoitajia pari tuntia, josta puolet yliväsy hoidettava huusi kitapurje väpättäen. Sattuu sitä joskus rinssillekin huonoja hetkiä muutoin ovat molemmat niiiiiin suloisia. Rinsessa elohopea 8kk harjoittelee seisomista tuen varassa, extrem tyylillä irroittaa otteen ja kaatuu selälleen.

Nämä langat tulivat mukaani ja ostin vielä omiin saappaisiin huopavuorit (armeijalle tehty) 17 € ja rinssille jarrutossut. Kelpaa meidän saapastella ulkona ja sisällä. Kuvan lankaerän hinnaksi tuli 20 € .

345854.jpg345857.jpg

Huovutus kokeilut voivat alkaa hip hei! Seuraavalla reissulla lisää jos nämä onnistuvat ja jos Turun seudulla joku haluaa hahtuvaa voin tuoda sitä muillekin.