Hei blogi vierailijani tervehdys pitkästä aikaa, mikäli täällä joku vielä käy. Epäilen, että tämä blogi ei tästä kunnolla enää virkisty. Itselleni tämä oli taannoin tärkeä muistilehtiö ja arjenkin tuntojen kanavan. Kuvat olivat blogissa ja muistiinpano kirjassa tiedot neuleesta sanallisena yhdessä toimivat hyvin, yksinään olivat käyttökelvottomia. Taannoinen kuvien katoaminen kuitenkin muutti asennettani tuohon tietojen tallennukseen ja niiden säilymisen varmuuteen.

Jospa tässä kuitenkin yritän vielä kerran taltioida neuleitani blogiin. Viimeiset tuotokset ovat polvisukkia pienille tyttösille.

Näiden työnimenä pidin riemukirjava, meillä omat lapseni ovat lukeneet hauskaa kirjaa Herra riemukirjava sikin sokin maasta, siinä hauskasti kerrottiin miten tämä iloinen herra etsi itselleen puolisoa. Kirja oli mukavasti kerrottu ihmisten erilaisuudesta ja hyväksynnästä. Nimi sopi hyvin näille sukille.

Tältä näyttää nuorimmaisen neidin sukanvarren kuviot

Kuva0175min-normal.jpg

Kuva0176-normal.jpg

 

Koululaisen sukan kuviointia

Kuva0180-normal.jpg

Kuva0181mini-normal.jpg

Lankana Maijaa  väri 248

Puikot 3,5

Nivelrikoista huolimatta olen neulonut ahkerasti. Harkinnassa on kuitenkin lopetus koskapa ehjä peukaloni on myös kulunut ja oirehtii. Meillä on ollut murhetta sairasteluista enemmältikin, joskin nyt on helpompaa, sillä ruusuinfektio jalassani on paranemassa. Potku tuolin jalkaa varpaasta se lähti ja siitä sitten muutama viikko meni lähes peti potilaana. Taannoinen sydänpotilaskin on sydämellisesti passannut minua viikkotolkulla.

Luvassa taannehtivasti vanhoja tauon aikaisia neuleita.