Rinssi Wiljam 4v lähti ensimmäiselle junamatkalleen kanssamme. Eväitä oli runsaasti ja kohteena Pieksämäki siellä junamuseo. Intercityn yläkerrassa rinssi istui sylissäni ja katseli ukkia muistuttaen," nauti nyt ukki olemme NYT matkalla". Mielenkiintoista miten lapsi oivaltaa sen olevan tässä nyt.Äiti kyllä varmaa on tässä asiassa hän, joka on asian pojalleen opettanut,fiksu äiti.

Toissa päivänä kävimme Varkaudessa valelääkärillä, saimme riemureseptin. Kameraa ei ollut mukana vain känny, mekaanisen musiikin museonjohtajan oli kuvauksellinen punaisessa hatussaan papukaija olallaan matkailutapahtumassa.

Kesäneuleena on työnalla sukat, ensimmäiset nimeltään

rantavesi ovat valmiit ja kuvatut.

Rantavesi

Huomenna matkamme johtaa vesille, vieläpä ennalta tiedettyyn vesisateeseen. Hyvää seuraa on tarjolla, joka siis oikeastaa kumoaa huononsään ikävyyden.  Mikäli tapaamisessa on monta paikalla, eikä kylkikiinnitys ole mahdollista, tulee neulottua varmaan paljon. Selkä on arg on kipeä ja kaupassa häpeällisesti jouduin istumaan, kun repii jalkaan asti. Onneksi tänään on sentään vähän parempi, mutta keulaan kiipeäminen ei mitenkään vielä onnistu.