Yhä tarkemmin olen alkanut katsomaan itseäni ja kulutusta. Kaupat notkuvat kaikkea kivaa ja kaunista, kotia olisi kiva sisustaa vähän uudelleen. Kuitenkin kaapeissa on valmiina vaikka mitä, en siis tarvitse mitään uutta, kunhan vaihdan esineitä.

Kurkista juttua Viikko-Savossa mitä kiinalaiset ajattelevat kiinan saasteista.

http://www.viikkosavo.fi/pdf//200785/11VISA0307P0.pdf
Tuntuu vähän älyttömältä ostaa kiinalaista halpaa, tietäen että siellä ei ympäräristösuojelu ohjeita valvota tiukasti. Suomalaiset ja eurooppalaiset tehtaat eivät päästä kaikkea jätettä suoraan veteen jne.ostan mielummin täällä tehtyä.
Katsoitko ehkä ohjelmaa telkkarista, jossa oli fenooli... jotain, voi tätä dementiaa, kemikaalista, jota käytetään tekstiiliteollisuudessa kankaissa ja langoissa. Ruotsissa on vedetty pyyhkeet pois markkinoilta, suomessa meillä ei samaisesta kemikaalista ole vaaraa, ilmoittivat suomen viranomaiset. Minusta oli omituista ettei EU:n alueella saa käyttää tuota kemikaalia, mutta tuoda saa tuotteita lankoja ja kankaita, joissa sitä käytetty. Olisi kiintoisaa tietää mitä aineita langoissa on käytetty, joita nyplään sormissani tuntitolkulla.

Jos tuosta nyt puikoilla olevasta mini haalarista tulee sopiva, teen ohjeet sivuilleni. Lahkeet on puikotettu ja vartaloa pitäisi alkaa tehdä. Vetoketju olisi mukava laittaa eteen mutta,Vaikeaa on se niin vaikeaa. Hokee mainos ja olen mainoksen uhri. ARGH