Päivät ovat olleet kylmiä ja kristalli vankilassa ajatuksetkin latistuvat. Ei mitään asiaa ulos iho ei kestä laisinkaan pakkasta, varsinkaan kovia. Karmea kipu iskee ihoon heti muutaman minuutin ulkona olon jälkeen, tietysti ensin paljaaseen naamaan ja sitten vaatetettuun osaan.Ikävä tuo sidekudos sairaus, mutta jospa tämä nyt on väliaikainen pahenemis jakso. Onneksi eivät löytäneet pääkuvasta mitään merkkiä aivojen sidekudosvauriosta.  Näköhäiriöiden vuoksi tutkivat, tuo edellinen tieto tuli bonustietona.

 

Juuriani

 

Kuuluuko joku muukin lukija tähän Merikarvialaiseen sukuun?  Nimiä sukukirjassa on kymmeniä tuhansia. Isäni lähes kaikki sisarukset ovat syntyneetkin Siikaisissa nuorimmat eteläisemmässä Satakunnassa.

 

Aikaan on saatu yksi lapsen puseron alku ja säärystimiä ihan itselle. Sekä olen kojeistanut Prymin neule myllyä, en osaa sanoa onko vika käyttäjässä vai tuleeko myllyn neuleen ensimmäisen kerrokse näyttää aivan hirveältä lenkki sutulta. Monessa videossa reuna taitetaan sisään.  Maxi mylly tuotti nippanappa päähän sopivan putken, siis koko luokkaa lapsen myssy. KOKEMUKSIA, KOKEMUKSIA  KOMMENTTILOOTAAN KIITOS KIITOS.

Testailin myös langan värjäystä Robertsin elintarvikevärillä, lankana Novita Saana sinikirjava pätkä värjätty.  Tulihan siitä väriltään vähän tasaisempi, mutta ei minulle mieleinen vieläkään.

 

 

 

Nyt sataa lunta, pakkanen on laskenut ja minä lähden ulos taas kokeilemaan, josko nyt voisin tuulettaa päätäni ulkoilmassa pitkästä aikaa. Harjoitus kohden roskis ja sitten kauppaan jos siltä tuntuu.

 

Talven ulkoilu iloja kiitos kommenteista kaikille ne ilahduttavat mukavasti päivää.