Aamulla kimmelsi maa valkeassa huurteessa, huomenna kimmeltää veitsi ja huurtuva hirvenliha. Kaikkea hauskaa olisi tarjolla samana päivänä.  Miten liekään tarjonta suunniteltu isänpäiväviikonlopuksi, yhdet juhlat ja kaksi vuosikokousta. Järjestäjät eivät taida viettää ollenkaan isänpäivää tai välittää muiden tarpeista. Hirvieläimien jahtaaminen alkoi vasta viime viikonloppuna ja saalis paloitellaan tänään. Huomenna on varsinainen urakointi, jauha, pakkaa, putsaa… ja ah niin ihanaa on talvella kokata hirvenliha ruokaa, hyvin pakatuista lihoista.

Isänpäivääkin on valmisteltava, sen vuoro on lauantaina, kaksi isompaa lasta ja viisi pientä juhlii ukkia. Tähän aikatauluun eivät kokoukset ja juhlat sovi, harmi.

Vaan talvi tulee ja lapaskuu alkoi minullakin. Puro on lankana näissä Roosan lapasissa tytöllä ikää 5,5v ranteessa silmukkaluku 44 ja kämmenessä 8x4 silmukkaa. Neidin käsi on kapea ja sormet hoikat 12cm on käden pituus. Peukalon pituus 3 cm. Kämmenen ympärysmitta 14,5 cm. Luodessa peukalolanka on ollut kaksikertainen. Käsien mittatiedot säilyvät hyvin omilla sivuilla, sillä vihko on täynnä mittoja, vaan neuleista ei siellä ole kuvia, jälkikäteen on vaikeaa hyödyntää tietoja kun ei ole kuvaa samassa yhteydessä.


  

Nähtäväksi jää miten nopeasti nyppyyntyy tämä lanka käytössä.