Tuhat pientä unelmaa uinuu odotellen toteutumistaan. Yksi niistä on toteutumassa, tuhat on kohta kävijä laskurissa. Ken lienee kävijä kommentteihin kun jätät viestin voisin yllättää sinut!

Viime aikona on on tökkineet kaikki asiat. Putki lienee alkanut jouluaatosta, minimalistisen joulunkunniaksi päätin tehdä murekkeen luumusydämmellä. Luumuja ei sitten ollut ja sipulikeittoa ei myöskään näyttänyt olevan. Haaa sieltä vihreä kulma kurkisti, tempaisin puolet taikinaan vähän oudon väristä. No joulupäivän aamuna ihmettelin, miten tässä työpöydällä on minestrone- keitto pussin puolikas. Minestrone- keitto mureke oli syötävä, mutta ei makunautinto.

Vauvan tossu lapassetin kohtalona oli purku, reikärivi puuttui lapasista ja tossuun suunnittelin uudenlaisen varren, ei hvyä. Huovutus tossuihin ostin viherän ja ruskean kirjavaa Fritidsgania ööö ei kerästä tullut kuin yksi tossu. Näyttää maastopuvulta, kukahan haluaa vauvansa näyttävän sissiltä? Pitäisikö lopusta tehdä rambo otsanauhakin.

Viimeiset uudet ikkunanpokat olen maalannut ryppymaalilla. Karmea juttu pitää odottaa kuivumista, jotta voin hioa pois. Pellavaöljymaali kuivuu viikkoja näin pimellä ja kylmällä. Tässä kohtaa voisi olla p-sanoja runsaasti.

Äsken tein jo uuden kirjoituksen kuvineen. Yritin laitta kuvan keskelle sivua ja ups koko kirjoitus kuvineen hävisi :O

Mutta jotain ihanaa,surffailin sivuilla katselemassa ihanuuksia. Innostuin vapaalanka huovutuksesta,  silmät loistaen tuijotin. Heti tahdon hahtuvalankaa idea syntyi heti. Miten mahtanee lankahärveli kestää kulutusta? Uskaltaisiko kohta ryhtyä kokeiluun, vai pitäisikö odottaa tökkimisputken katkeamista.

Tuhannen kunniaksi tarjoan raikasta Suvasvettä kuvajaisineen.

Olkaa hyvät!

332916.jpg