Tuntuipa taas sydänalassa. Rakentaminen on pantu jäihin, vaan yksityinen syöpäsairaala rakentuu pikavauhtia uutisten mukaan, kiitos finveran. Siis valtion lainoituksen avulla rikkaat saavat hyvän nopean hoidon.

Sairaaloissa on huutava onkologi pula ja miten nyt käy nappaako uusi sairalaa loputkin. Itse tilatessani yksityis sektorilta onkologia aikaa siirtyi kauas, ajan varaaja kertoi, että helsinkiä myöten tulee potilaita. KOSKA SYÖPÄLÄÄKÄREITÄ ON NIIN VÄHÄN.  Minun taannoinen solunsalpaaja hoitoni alkoi leikkausen jälkeen paljon hoitosuositusta myöhemmin. 

Hei sinä, jolla on sukulainen tai joku ystävä,kenellä on syöpä lukaise tämä kirjoitus http://www.turunsanomat.fi/sunnuntai/?ts=1,3:1012:0:0,4:12:0:1:2008-10-19,104:12:571160,1:0:0:0:0:0: Muista lähestyä äänestämääsi kunnallisvaaliehdokastasi. Jos me kaikki tekisimme jotain eivät kunnan isät oikein voisi toteuttaa kaikkea todella järkyttävää.

Islantilais pankin suomalaisettallettajat, saivat takaisin rahansa ja korotkin valtion pussista. Miltä tuntuu asunnonostajasta, joka on sijoittanut rahansa valmituvaan asuntoon ja rakennuttaja tekee konkan. Tuleeko valtio silloin apuun? Näitä nähdään pian ikävä kyllä.

Mutta kaikesta huolimatta arki jatkuu muistakaa vaikuttaa.