Nyt näyttää ihan hyvältä taas. Siispä esittelen oman palmikko puikkoni se on nutturoissa käytettävä hengetön. Eipä kaikki tiedä mitään hengettömistä on sellainen nutturaneula joka piilottuu hiuksiin nutturakampauksia laitettaessa.

Kun nipistää hengettömän päät yhteen pujottaa palmikon siirrettäviin silmukoihin ja irrottaa nipistysotteen siinä pysyvät silmukat kauniisti. Neulan aallot pitävät silmukat paikoillaan eikä putoile ovat halpoja, eikä tarvitse murehtia jos häviää. Hengettömiä on ainakin ollut eri vahvuuksia, valitse siis vähän tukevampi ei niitä aivan ohuita.

Pitkätukka prinsessat voivat tuikata tukkaan tämän apupuikon välillä. Tällainen pikkukaljupää voi tietysti liimata karhutarran palan ja liimata sen päähän. Ehkä helpointa on pujottaa hengetön omaan paitaan väliajat.

Piirros on vähän huono, mutta ajanee asiaa. Jotakuin tältä näyttää hengetön.

Kamera on yhtäti matkoilla, sillä välin vain kudon ja tietysti surffaan neulesivuilla. Onhan minulla vielä yksi julkaisematon kuva. Ukin ja lastenlasten joululahja sukat. Hauska koko ero.

Uskomatonta miten paljon on kaikkea ihanaa näillä sivuilla. Linkeistä tupsahdan taas uuteen ihanuuteen ja pikkuinen pallopääni on aivan sekaisin. Miten ihmeessä voisin luoda jonkin järjestelmän millä muistaisin missä oli mikin ihana neule.

Vinkkejä kiitos ja sitten vielä miten saan itselleni blogger tunnuksen, jotta voin kommentoida? Jotain teen aina väärin kun en sitä onnistu saamaan.