YKSIVUOTIAS PRINSESSA
Liivimekko on jo aiemmin esitetly sivuillani. Hämmennystä herätti lapsessa helma joka ei mennyt kiinni kuin villatakki.

Pitää saada rinssin kesäpaita tänään valmiiksi. Hihojen suiden resori pitäisi päättää joustavasti. Millä sivuilla ohje?  Help help Olen kotiin lähdössä ja kevät neuleelle olisi nyt käyttöä.

Kipuilukin on helpannut, joten netissä taas voin naputella. Kevät ja ulkona ulkona olo on tietysti ensisijaista. Jospa tästä kunto kohenee syksyksi.

Ikävintä sädehoidon jälkeen on, ettei rintakehä sietäisi millään proteesiliivejä grrrr. Mitäs sitten pitäisikö virittää rinnaksi villasukka ja kiinittää villa nauhoin ympärilleni ja telttapaita päälle ; ) naurattaa nyt, mutta entäs kesä kuumalla. Kun ensimmäinen hellepäivä tulee, mitäs sitten, paniikissa etsin ratkaisua. Aurinkoakin varottava sädetysalueella, alue ulottuu siis kaulaan asti. Tuleva kesä staili rinnan, kainalon ja kaulan peittävä vaate. Poolobolero ja etuosaan proteesitasku?

Vakavilla asioilla ei hassutella sanoisi äitini. Mutta joskus hassuttelu tuottaa ongelmaan luovan ratkaisun. Vakavissani olen kun sanon että kesästä tulee ongelma vaateiden ja niiden rintsikoiden suhteen.