Auts kipeä opetus puikkojen turvallisesta kuljetuksesta. Tästä lähin kuljetan puikkoni neuleineen muovilaatikossa laukussa.

Maalta  palatessamme hämärsi jo kun nousin autosta kassieni kera astuin suoraan syvään routamonttuun ja kaaduin. Kassi jäi alleni ja tunsin kyljessä poksahtavan ja pisti. Noustessani näin tämän putoavan kyljestäni.IMG_2115-normal.jpg

 

Tavarat jäivät siihen ja porraskäytävään odottamaan piipaa autoa. Onnekseni ilmarintaa ei röntgeissä näkynyt ja ohjeistivat, että "jos kunto heikkenee nopeasti niin takaisin". Sisäelin vuoto oireita ei ole vielä tullut ja aikaa on kulunut vuorokausi, jospa pääsen säikähdyksellä. Ruhjeita ja vääntymiä tuli lisäksi. Pahinta ovat tietenkin nämä reijät, kaksi puikoista on tehneet yhteisreijän, sekä yksi erillinen lisänä kaksi ihon pelkästään ihonrikkoa.

Vähintään parin vuorokauden matkustuskielto minulle annettiin ja saamme siis pitää ilonamme rinssi Viljamia (lapsenlasta) extra muutamia päiviä.

 Kaikilla tarinoilla on loppu sitä pitää vielä odottaa.

Kuva0305-normal.jpg

Kuva0304-normal.jpg

Blend bambu lapaset joissa on punaista ja bambua ja puuvillaa ovat alimmat. Jäkilisäys kokemuksista (bambu toimii hyvin kun on villa aiheuttaa kutinaa ja ihottumaa, huonoa on että neule venyy kuin purkka) siitä ei ole haitta kurakintaiden alla onneksi. Sopivat varmaan vielä koulussakin sanoo äitinsä. Nämä vein ruotsiin tyttärenpojalle.
Onneksi suojelusenkelini oli mukana matkallani ja selvittiin näin vähällä.
Turvallista kevättä kaikille!