Ihan uutta mootoria en koskaan sisään ajanut. Nyt sen siis saan kokea blogi uudistuksen ja myös sen jättääkö minut pulaan.

Kevätsiivous oli viedä bloginikin. Tylsyys oli iskenyt minuun ja pääsiäisarvoituskaan ei kirvoittanut AINOATAKAAN arvausta kommentteihin. Tuuminkin, josko tätä ei kukaan luekaan ja ketään ei kiinnosta löpinäni lopetan tämän.

TSIRP tsrip tiyy käytin kauniin kevätviikon ottamalla yhteyksiä ystäviin. Ajattelin painottaa elämääni enemmän live ystäviin, ERÄS YSTÄVÄNI KERTOI LUKEVANSA SIVUJANI kysyi ovatko ne minun. OK se riitti.

Kipeilyn vuoksi jäivät sukavaihto sukat jälkijunaan, sain ne valmiiksi, mutta en siis kuvattua. Jospa sukkien vastaanottaja kuvaan ne laittaa linkin. Olin suunnitellut tekeväni  Ullan AINOT ja hups heijaa hän oli ne tehnyt itse. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pitsineuletta tai palmikkoa sukanvaihtoystävälle, Ainon tilalle neuloin omat tavalliset sukat. Karmea nolous iski, miksi en tehnyt jotain iki-ihanaa, tiedänhän minä, ei voi tehdä jotain, mikä ei ehkä onnistu ollenkaan. Posti on kuljettamassa sukkia.

Itselleni pitäisi tehdä itselleni kevät myssynen jokin vaalea baskeri mallinen ehkä pitsineuleinen. Yhä vieläkin on pää kylmän arka sytostaatien jäljiltä.

 Onko vinkkejä malliin?