Retki ruotsiin oli mukava piristys tähän hoitoputken päätteeksi. Puikot kilkattivat pari hihaa ja myssyn matkalla.  Vietimme pidennetyn viikolopun vielä Sälenissä tunturimajalla upeaa. Tuntuu oudolta, että paikka oli Porin korkeudella.

Lankakaupoissa oli käytävä Tukholmassa, tosin vain pari niistä oli mahdollista nähdä. Aika on niin hupaa. Kallista sanoisin, tosin valikoimassa oli aivan upeita lankoja. Näissä kaupoissa oli minulle liian kalliita lankoja Ljungqvist Garn, Karlbergsvägen 10,  Wincent Garner, Norrtullsgatan 65 Rowanin lankoja jotka olivat upeita ja kalliita palvelu oli hyvää. Ihan pakko oli tietysti ostaa edes pari kerää lankaa 30 kr/50gr tarjouskorissa Marks&Kattens Mixat villa akryyli sekoitetta. Jospa itselleni teen myssyn tai huivin. Puuvilla lankaa tuli mukaan yksikerä tuiki tavallista mustaa. Koristelangaksi varattu ja kestää kuudenkympin  pesun.

Puutarhamessut tuli katsottua neuleystävän kanssa, hauskaa. Oli hauskaa nähdä toinen livenä. Kyllä oli mukavaa, vaikka aikaa oli kuitenkin vähän ja jakaantui puutarhaan ja ystävään.

Nyt lepäilen matkan rasituksista.