Kili kili kili ja sukkia lapsille on syntynyt tiuhaan tahtiin. Kili kili kili tontut hiippaa jo nurkissa. Joulu tulee ja kääröihin olen nyt valmistanut kasan sukkia, eivät ne ihan pikkuisia kiinnosta, muuta kivaa sitten ostetaan kaupasta.

Tulipa kauniita sukkia, pitkä mustan puhuva häntäni nousee ylpeydestä pystyyn. Ups - en olekaan kissa, vaan pieni korppikotkan poikanen. Untuvainen pääni keikkuu ohuen kaulani varassa ja totuttelen yhä tähän uuteen lookkiini. Ehkä kesällä on jo ihan hiukset, sitten joskus. Nyt korppikotkan poikanen poimii kuvia ja toivoo, etteivät lahjojen saajat näe niitä täällä netissä. Ihan hatusta otin koon, pikkuiset kasvavat niin vinhaa vauhtia, ettei enää voi tehdä aivan pieniä juuri nyt sopivia.

Kuopion torilla tädit, siis golleegat myyvät upeita käsitöitä sukkia ja lapasia. UUUUU niin kauniita ja taidokkaita että. Huumaantuneena kävelin myyjältä toiselle, olisin ostanut varmaan kymmenet lapaset ja kopioinut mallin. Upeiden mallien kerääminen tuolla tyylillä tulisi kalliiksi. Aivan tajuttoman kauniita kirjoneule lapasia, kärkikavennukset olivat taidokkaita liittyen kämmenselän kuviointiin. Hintaa niillä kaunokaisilla oli 30 € jne vähän kallis ohje, kun kukkarossa on vain pölyä ja vähän kolikoita.

Täällä etelässä ei kunnon talviasuja näy ihmisillä. Kylmä merituuli puhaltaa, täällä vaan kiidetään paljaspäin ja ilman kunnon käsineitä. Ostoskorttelista toiseen juostessa ollaan sinisiä vilusta. Kohta taas matkaan Kuopioon ja varmaan tuhlaan hienoihin lapasiin vaivaiset roponi. Kutittelen ihania lapsia ja nautin noista kahdesta ihmelapsesta. Ei tietenkään ole ihme, että ovat ihmelapsia kun ukkikin on ihmemies.

MINÄ OLEN LÖYTÄNYT AARTEEN ja onneksi minulla on aarrekammioksi sopiva tila, tämä koti. Aarteen hoitaminen on tärkeää, häntä on siliteltävä, hierottava kämmeniä ja jalkoja, puhuttava kauniita jne. Ken arteen löytää hän aarteen kätkeköön. Minä en kätke, vaan kuljeskelemme täällä kaiken kansan joukossa. Luotan nykysuuntauksen tuomaan etuun, kaikkea katsotaan vain ulkokuoren mukaan, uskaltaudun siis viemään aarteeni ilman vartiomiehiä ulos. Hän ei ole partakone mainokseen tai vaatemalliksi soveltuva, siis turvassa. Lavi laulaa kupletissa "ken katsoo kauneuteen eikä hyvyyteen..." harvinaisen totta, sillä kuoren alla on ihanaakin ihanin mies. Hellä huomaavainen taitava älykäs huumorintajuinen.... ja uskaltaa lähteä kuuntelemaan jazzzzzia kanssani vaikka Tukholmaan klubeille. Minun aarteeni, jonka kanssa olen ollut kolme ihanaa vuotta. Ihmemiehen lapsetkin ovat ihania ihan tuntuu, että ovat omiani.      Olen NIIN ONNELLINEN RAIMOSTANI.       Olen laihan teinitytön mitoissa ja mies pieni pullea, niin yhdessä me olemme ihan täydellisiä. Siinä vuodatusta suhteen onnesta, jossa sielu voi hyvin. Kukahan keksii aloittaa HENKISEN STAILAUKSEN, nyt kun työpaikkaankin pitää stailata, ei riitä, että osaa työnsä hyvin. Eipä istu ajatusmaailmaani, työssä pitäisi tehdä työtä, eikä siinä auta jos olet stailattu kun naputat tietokonetta omassa kopissasi sormet punaisina. Onkohan sittenkään työnantajan etu, saati sitten työkavereiden etu saada stailattu työkaveri?

 

256705.jpg

Nallelankaa valkoinen, ikivanhaa Rondo untuvaa tummanruskea ja muut joitain korinpohjalta löytyneitä. Lanetin vaalean punainen lanka lopulta alkaa loppua. Sukan pääliosa joustinta? Kokeilu, neulos antaa myöten jos tulee rintava jalka.

256709.jpg

Novitan isoraitaista ja supervenyvä koristeneulos varressa. Niin taas kokeilu miten toimiin käytännön elämässä. Aika paksut sukat, eivät mielestäni mahdu jalkineisiin, käyttö ehkä rintarepussa? Taas kysymys merkki. Upea väri, vaikeaa saada samanlaisia sukkia, viidesti alkoitin sukan, että värit edes jotenkin osuisivat. Jää pieniä väli lankakeriä hukkaan, kun joutuu lankaa sovittamaan yhdestä kerästä.

Viime viikoilla ollut kaunis lumikin pääsikin kuvaan.

HYMY KAREHTII SUUPIELISSÄ, JOKU LUKEE SIVUJANI, KIITOS KOMMENTEISTA. Olisi opeteltava käyttämään nettiä paremmin ja liityttävä keskusteluihin, niin paljon olisi kysyttävää ja sanottavaa neuleista. Laskuri pitäisi saada, mutta yyh en ole onnistunut sitä laittamaan sivuilleni.

Silmät iloisesti sirrillään moi