Rakas päiväkirja tänään olen siivoillut kotia ja vähän vieraillut blogeissa. Kevään valo paljastaa väistämättä laiskottelun, tuo röntgen säteinen kevätvalo tunkee joka paikkaan ja armottomasti näyttää pölyn. Mikälie kurkkutaudin vuoksi ei ole neulontakaan sujunut. Vierailu saralla onnistun paremmin http://tupuli.vuodatus.net/blog/archive?m=06&y=2007 

bongasin tutun sarven ja naurahduksia tuottaneen sivun. Tuota sarvea minäkin olen tässä yrittänyt käyttää vaan eipä olen vielä luonnistanut. Ehkä nyt olisi jo sen verran auki röörit että virtausta tulisi.

Tässä olen pohtinut ja tuuminut pitäsikö tämä blogi lopettaa, kun tuo neulonta ei erityisemmin edisty ja sivuilla on niin usein tilanne noukomments. Jospa vain olisin irtolainen ja kävisin kylässä muilla. Ehkei senkää onnistu minulta, kun sivuilla kulkiessani luin erään blogin otsikosta Rokotus kammo ja mitä siinä oikein lukikaan Rukous kammio.

Rakas päiväkirja nyppisin päiväkakkaran lehtiä, suljen, en, suljen, en, mutta kun niitä ei ole. Ehkä silitän tyynyliinat ja arvon niillä. Tyynyliinojen silitys ei ole suosikki puuhaani. Näin se tulee tehtyä. Rakaspäiväkirja aloitan silityksen.