Puin blogille kevät takin. Miltä näyttää? Ehkä liian pinkki minun makuuni. Kirsikankukat, jos nuo ovat kirsikkaa, ovat kauniita. Oma kirsikkani kukkii valkein kukin.

Asiaa on nappilistasta, siitä tuli liian venyvä, taivaallisen hyvästä puuvilla langasta. Mietin miten voisin vahvistaa listat. Vaihtoedoiksi jäi puuvillakantti, johon ompelen napinlävet tai jäykempi puuvillalanka, josta kudon nappilistan sisäpuolen. Villatakin listat on kudottu 2o 2n etukappaleen yhteydessä. Jos siis neulon sisäpuolelle, ajattelin poimia sivusta silmukat. Ajatuksia vastaanotetaan.

 Tämä on omakeksimä malli ja mittojen mukaan tehty leveys 52 cm. Hihat 19cm. 

Tämä smurffihattu on kudottu tunturimajalla Sälenissä. Merkilliseksi muuttui väri kuvassa ja oranssit pilkut eivät näy reunassa. Tekemättä vielä otsalle delfiini oranssilla. Lanka on merenvihreää melkein petrooli.

Teen myös paidan Mandarin Petit lehdestä. Koko on mielestäni valtava. Puolivuotiaan paita on ympärysmitaltaan 59 cm, neuleen korkeus 29 cm ja hiha 17 cm? AUTTAKAA NYT MUMMOA MÄESSÄ, rinssi on  1v ja rinnan ympärys on 49 cm.  Onko tuo mitta aivan väärin näyttää suhteettoman leveältä. Vertailu vaatteena body 80 cm tutta.

Neule jota teen on tuon lehden villapaita.  Teen vain kuviorivit helmaan ja hihansuihin. Ihan tarpeeksi hidasta puuhaa yksikin kuvio sarja. Pitkiä lankajuoksuja, joita sitten sai kierrellä.  Hidasta niin hidasta ,tällaiselle etananeulojalle.

Ihana paiste ulkona, kuitenkin kylmää.

Hyvää pääsiäistä!