Kesä on hurahtanut jo tähän elokuuhun, enemmän puutarhan merkeissä kuin neuleiden. Tautirintamallakin elimme jännittäviä hetkiä, kun sitkeä selkäkipu vei luustokartoitukseen. Sieltä löytyi kolmesta kohtaa merkkiainekeräytymiä, selkärangasta kaksi ja rintalastasta yksi. Lisää tutkittiin ja ne odotuspäivät olivat rankkoja. Tyttäreni miehineen oli Suomessa juuri silloin. Kulumia ja pahjoja, olivat nuo kohdat, maalla olimme kun lääkäri soitti. Nicklas ja Tuulia hakivat pullon kuohuvaa, kohta kattotiilillä kopahteli korkki. Se oli ilon päivä.

Regatta reissulla yövyimme Varkauden kanavalla , siellä vähän neuloin mitä jäi aikaa virvelin heittelyltä.

788656.jpg

Rinssin villatakin etukappale menossa, oma luomus. Hankalaa neuloa pienille ohjeesta kun lapset ovat niin solakoita. Valmismallit ovat leveydeltään aika hehtoja.

 788659.jpg

Vinkkejä  KIITOS! Mistä löytäisin aivan pienelle 60 cm neuleita? erityisesti haalarimalli kiinnostaa. UUSI VAUVA TULOSSA ja hänelle alan neuloa haalaria.

Pari perusraita pipoa on tullut neulottua Ruotsissa, ei vielä kuvia kun niitä ei ole annettu vielä. Mariestadin reissulla ostin kanavan pikkumyymälästä pehmoista villalankaa aika edullisesti, jos vaikka tulevalle pikkuveikalle.

Nauttikaa kesästä vaikka välillä sataa, ei haittaa.