Lähdin ostamaan lisää seitsemän veljestä lankaa Vapaavalintaan Raision Myllyyn ja tietysti lankesin ostamaan Novitan Suvi puuvillalankaa euron kerä.  Eilen maalle mennessä pysähdyimme Laitilaan herkkupulla puotiin Tiihosen leipomoon, likellä on lankakauppa Punotex ja kauppa on mieleiseni. Paljon lankoja omistaja on ystävällinen ja asiakasta PALVELEVA, sieltäkin ostin lankoja melkein kilon.  Kiintoisa  kokemus, sillä  Turussa käyttämässäni  keskustan liikeessä saa melkein pyytää anteeksi, jos kysyy jotain, omistajan palvelu on ynseää. Ostamani Regia silkki villa musta värjäsi käteni ja palautin langan. Varoituksen sana siis Regia silkistä mustana.

Hieroin juuri armaani niskaa ja kas kas peukun tyvinivel niksahti. Kuluman vaivaama nivel on nyt niin hiisin kipeä. Olin ajatellut kutoa nyt keski-Suomen vierailun aikana joululahjoja. Otan  kuvia neuleista ja lapsista oikein runsaasti. Innoissani sovittelen huomenna pikkuisille neuleita. Salaa on sovitettava, tulevat pukin pussiin.

Eipä vielä huivi asiassa onnistanut, röyhelöä etsimässäni huivissa oli runsaasti. Olisiko samassa blogissa ollut musta neulekissa postilaatikossa en ole varma. Uskaltaisiko laittaa pukinkontin sukka kuvia, vai näkevätkö äidit ne täällä. Eivät kummatkaan äidit neulo.

Molemmat pikkuiset olivat niiiin ihania. heti tultuamme kävimme katsomassa heitä. Hillitön halu olisi rutistella ja suukotella sydänkäpyjä.  Suukottelut on kyllä vanhempien yksinoikeus.

Vielä yksi myrkky kerta 15.12 sitten säteilyyn, joka päivä viisi viikkoa. Vaihdevuosien hiki aallot ja sytostaatti hiet saavat minut hulluksi. En siis tule saamaan ikinä estrogeeni hoitoa, miten näitä hikiaaltoja jaksaa vuosia? Viime yönä nukuin vain muutaman tunnin, loput meni hikeä pyyhkiessä.

Hassua en ole hikoillut aiemmin edes saunassa.  En ole heräillyt aiemmin keskellä yötä mihinkään, tietysti joskus jonkun mahataudin kourissa. Nukun kun näin tyynyn ja heräsin herätyskelloon. Kamalaa kun ei saa nukkua. Viime tiputuksen jälkeen minulle turposi rinta arven ympärille, kropan nestekieto sekosi. Eipä ole helppoa neste kertymä pakottaa helkutisti ja vaatteiden saumatkin sattuvat kainalossa. Yks kaks vain turvotus katosi on taas kaikki suht ok.285492.jpg

Kannettavani jäi kotiin siinä olivat kuvat. Tyytykää harakan kelloihin, jotka kuvasin aitan viereltä niityltä leppeänä kesäpäivänä.

Peukaloon laitan huommena kaalihauteen, kyllä nivelen patti siitä laskee. Lepuutan huomenna peukkuani, kuvaan vain ja laitan uuden slide shown.
Hyvää itsenäisyys päivää