Harvoin on tullut päivitettyä sivujani. Neulesaralla ei ole juuri esiteltävää, aika on suorastaan haihtunut käsistä. Jännitys näytelmä mammografissa on koettu ja selvitty toistaiseksi puhtain paperein. Sairaalan käyntiaikoja on ollut jotakuinkin viikon välein ja labrassa juostu välillä kolme ja neljäkin kertaa peräkkäisinä päivinä. Siinä se aika ja energia katoaa.

Vasta olen kaivanut palmikkosukkiin puikot esiin, hiplannut lankoja salaiselle sukkanvaihto ystävälleni. Jestas, yhtäkkiä minua odotti paketti eilen  salaiselta sukanvaihto ystävältäni, vähän extra tilaakin, vaan eipä hätää yksi pesu ja ovat aivan kurvieni mukaiset. Paketista ilmestyi myös zed lintu, joka varmasti vähän hämmästyi kuten kuvasta näet ja yrittää varmasti viittoa jotain pääsiäisestä.

1387484.jpg

Ei tainnut tipu odottaa tällaista kaaottista kotia. Entisien kaaosten joukkoon on tuotu nuoremman tyttäreni kodista tavaraa esittelyn tieltä. Asunto myytiin heti, sinne ei kannattaisi viedä tavaraa takaisin, ush uusi on vasta remontin alkumetreillä ja muutto on vasta kahden kuukauden kuluttua.

      Hyvää Pääsiäiseen valmistautumisaikaa kaikille!

Ps. Silmissäni kiiluu tuo aivan erityinen kevät viherrys juur nyt. Miltä tämä pohja näyttää teidän mielestänne? Kiki kiki kiki on sen tehnyt!