Täällä asuu nyt vain miehiä ja poikia, olen viite sivumarginaalissa. Remontin vuoksi evakkoon lähti rinssi Wiljamin perhe, joka jakautui kahteen kotiin. Yllätykseskseni rinssi  lähtee aamuisin eskaan niin kiltisti että hämmästyttää ja on aamulla varsin pian virkistynyt. Viikko on kohta takana ja koko perhe pääsee kotiin.
Oma tupa omalupa.
 

Valitsimme puolukan pominta päiväksi eilisen. Matkalla saareen alkoi sataa ja satoi sitten lähes taukoamatta iltaan asti. Kaikki vaatteet kastuivat ja lopulta rymysin metsässä armeijan monitoimi sadevarusteessa ( takki- viitta – telttassa). Ehkä en osannut käyttää sitä oikein, kasvillisuus kastoi viitan sisäpuolen ja samalla housut yötäröä myöten. Riisuttuani viitan oli kuivana selkä ja olkapäät. Ystävä pariskunta oli kansamme, heidän poiminta nopeutensa oli lähes nelinkertainen minuun verraten.
 
Kesä neulonta tauko on ollut osin kokeilu, johtuisiko oikean kyynärpään kipu neulonnasta. Kolme kuukautta taukoa ja ei parannusta vain huononnusta. Kasvojen pesu on on kivulliasta kyynärpäälle ja kaikki mikä painaa kädessä jotain. Tuo käsi on juuri se imusolmukkeeton ja siksi ongelmallinen tutkimusten ja leikkauksien suhteen. Puikot on nyt otettu naftaliinista ja kokeilu on alkanut, paheneeko vaiva neulonnasta lisää.
 
Rinssi Wiljam on kova kadottamaan lapasia ja kuluttamaan. Hänelle valmistui Kups-lapaset, ihan hups vaan. Auttaako tämä väritys huomaamaan putoamisen ? Kirkkaan keltainen musta. ( kuva valehtelee)