Haalistunut maitonkaupan kyltti. Tekstin näki  kun vierellä seisoi, autosta olisi ollut mahdoton huomata. Seuraamalla kylttiä löytyi todella kaunis tunnelmallinen torikuja, lapsia laulamassa joululauja. Kauniita kädentöitä.Kuopion jouluhelmi!

Olin tulossa Kuopiohallista joulumarkkinoilta saapuessani torikujalle kuulin lasten laulun hämärtyvältä kujalta. Siellä oli joulun tunnelmaa. Laulajille minulla  oli antaa vain muutama kolikko, tänä pankkikortti aikana, sääli.

 

Napsin kuvia (huonoja), vain muutaman. Tuli kiire jouluglögille tavattuamme tuttuja.

Onni nalleni poseeraa valmiin villapaidan kanssa. Jämälankoja jäi vieläkin näistä väreistä.

Lapsi oli kipeä, kuvan  paidasta pojan päällä ilmestyy joskus.

Kaaoskotiani siivoan, nyt pika pika, tultuani kotiin etelään. Ruotsin vieraat tulossa ja huusholli näyttää kuin pommituksessa olleelta. Lastenhuone siis varastohuone on tyhjennyksen kohteena siellä on kaikkea tätini ja äitini jäämistöstä. Nyt vihdoin näkyy jo sohva ja lattiakin. Ehkä tämä tästä valmistuu. Kuopiossa teimme joulusiivon ja nyt alkaa täällä.

Vaatehuoneen peränurkasta löysin vanhoja lankojani laatikon ja kassin. Varjelkoon on niitä vajaita keriä runsaasti, ush ja vielä sekoitelankojakin. Puikkoja heilumaan kiivaasti ensi jouluna pistänä jonnekkin myyntikojun.