Joululahjat kokonaista kaksi pakettia avattu. Aattoyö meni kutoillen ensiapu polilla vaihteeksi potilaana en ollut minä vaan mies. Onneksi ei löytynyt vakavaa, tätä minä siellä kudoin. 313691.jpg

Tältä pitäisi valmiina näyttää313694.jpg

Nämä vielä aaton aattona kudoin valmiiksi pukin konttiin. Toiveena oli super pitkät lapaset, jotta niitä ei saa pois kädestä.

313698.jpg313697.jpg

Kyllä tuon pitsineuleen langan kulutus taitaa olla suurempi 17 cm helmaa tehty ja lankaa kulunut melkein puolet ohjeen 150 gr:sta. Uik uik lankaa oli liikkeesä vain tuo 150 gr joten mitä sitten korvaavaksi. Lanka on Marks&Kattens Camomille, pitsineuletta oli mielestäni liian paljon vähensin mallista pois, joka toisen mallirivin. Minä olen hidas pitsineuleen kutoja tähän on mennyt kahden päivän kutomisajat. Kyllästyttää jo nyt... hypistelin muita ohjeita, jos vaikka teksin toista neuletta samalla. Pyöröpuikot ovat kalvaneet sormen päänaraksi. Taidan alkaa kutomaan jotain pehmeää välillä.

 Viimeinen myrkky lasti tiputetaan minuun ylihuomenna, toivottavasti suonet kestää. Reiteen ilmestyy komeita mustelmia itsestään, paikkakin on outo reiden yläosaan. Väsyttää ja väsyttääkin jatkuvat hoito ja kaikenlaiset ihme vaivat.

Iloitkaa siis jouluistanne ja terveistä päivistänne iloineen ja suruineen.