Kipakka pakkanen 20 miinusta täällä etelässäkin. Tuo ilma vangitsee minut sisään ja pitää paneutua imurointiin. Koti työtä olisi pilvin pimein, olen vain vetämätön tai ehkä laiskakin.

Hamsterin langat eivtä ole nimeksikään vähenneet. Sininen Smart villatakki on edistynyt, hylkäsin ensimmäisen hihan. Taskupussi neulottu ja etukappaleen listat, hihat teen nyt yhtä aikaa ja ovat puolessa välissä. Harmi vain että saaja on kasvanut ja taitaa olla liian pieni.

Yksi lapanen tehty, joten kahta työtä teen yhtä aikaa. Valmistuu paremmin jos teen vain yhtä.

Suunnittelen pientä boleromallista jakkua rinsessalle. Grrr ei vain ole sopivaa lankaa varastossa. Tarvitsen siihen ohutta puuvillaa. Thaimaan reissulla hankkivat kauniita pikku mekkoja rinsessalle. Kesällä on kiva suojata käsivarret kevyellä bolerolla.

Lankaa lankaa lankaa tarvitsen. En osta en osta en osta. Bloggeri tunnukset eivät toimi edelleenkään. Pääsen kyllä kutsulla päivittämään bologia. Muuten en kyllä pääse muiden blogeja kommentoimaan.

Kutka on iskenyt sädetysalueelle pientä pilkkua ja punainen. Uusi Aqalan L Plus on aika tehokas kosteuttaja, kutinaa ei pidä poissa. Puolitoista viikkoa kutinaa vielä huh.

Esittelen kesken jääneen oman desingtyön 70-luvulta. Villatakki itselle, hihat ovat liian lyhyet, kun sovittelin. Rondo tarantella lankaa ja aivan noina aikoina huippu uutta, nauhalankaa.406378.jpg